Dag van de Chemische Veiligheid

Partners

 • In heldere taal de beste oplossing

  Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen. Bij Ploum ervaren klanten het voordeel van een fullservice kantoor waar met multidisciplinaire sectorteams gewerkt wordt, met het behoud van het karakter, de benaderbaarheid en de aantrekkelijke tarieven van een middelgroot kantoor. Ploum is een gedurfd advocatenkantoor dat snelle en aansprekende resultaten combineert met persoonlijke betrokkenheid.

  Bij Ploum geloven wij dat cliënten in heldere taal willen horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is daarbij de basis en zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons uw partner in business.

  De bestuurs- en strafrechtspecialisten van Ploum adviseren over het produceren, opslaan en vervoeren van gevaarlijke stoffen, zowel inhoudelijk als  procedureel. Wat mag, wat moet u doen en waarom en met wie kunt u te maken krijgen, wat mogen zij en wat moeten zij? We helpen u het liefst vóórdat u te maken krijgt met handhaving. Maar we doen dat uiteraard ook als de overheid al bij u op de stoep staat. Of het nu om bestuursrecht of om strafrecht gaat: we helpen u indien nodig totdat het laatste woord door de rechter is gesproken.

  VERSTAND VAN ZAKEN IS MEER DAN JURIDISCHE KENNIS

 • ALEX advocaten B.V. werkt voor ondernemers, waar ze ook gevestigd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemings- en arbeidsrecht en bestuurs- en sanctierecht. Bij ons staat altijd en direct een advocaat voor u paraat met interesse in uw verhaal en hart voor uw zaak. Wij zijn transparant over kosten en kansen. Het team is ervaren, energiek, ambitieus en hecht. We werken samen in uw belang, maar zonder extra kosten. Hard werken wisselen we af met plezier, onderling en als het kan ook in het contact met u.

  www.alexadvocaten.nl