Dag van de Chemische Veiligheid

Downloads

De komende maanden zullen wij samen met onze partners verschillende downloads aan u aanbieden. Houdt deze website dan ook in de gaten.

Brochure Dag van de Chemische Veiligheid 2019  

De brochure

Lees in uw eigen tijd meer over het programma en de sessies tijdens de 3e editie van de Dag van de Chemische Veiligheid.

Download de brochure >>

 


 


 


 

Chemie Special 2018  

Download de Chemie Special 2018

In samenwerking met de partners van de Dag van de Chemische Veiligheid 2018 hebben wij een gratis digitale Chemie Special voor u ontwikkeld. Download hem vandaag nog en lees de unieke artikelen!

Download de special >>


 


            


 

Artikel - Gespecialiseerde ADR-opslag in de lift  

Artikel - Gespecialiseerde ADR-opslag in de lift

Talloze bedrijven werken met gevaarlijke stoffen en moeten hiervoor dus een veilige opslag hebben. Dit wordt steeds vaker uitbesteed. De eisen aan ADR-opslag worden strenger en de kosten nemen toe. Deze en andere redenen zorgen voor een groei van logistieke bedrijven met een specialisatie in ADR-opslag.

Download het artikel >>


 


 


 

Artikel - Zijn ADR en PGS 15 glashelder of complex  

Artikel - Zijn ADR en PGS 15 glashelder of complex

Voor verpakte gevaarlijke stoffen is er voor zowel transport als opslag wetgeving opgesteld, de Europese regelgeving ADR en de Nederlandse richtlijn Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS) 15. In dit artikel beschrijft adviseur Jette Muijsson de relatie tussen deze wetgeving. Hoe glashelder of complex zijn het ADR of de PGS 15 nu eigenlijk?

Download het artikel >>